Individuell uppgiftsbank

  • Med Exam.net kan du enkelt importera uppgifter från tidigare prov in i nya. Den här supportartikeln går igenom processen steg för steg.

    Steg 1: Skapa ett automaträttande prov - Börja med att skapa ett nytt automaträttande prov på Exam.net. Detta kommer att fungera som underlag för att importera uppgifter.

    Steg 2: Öppna uppgiftsbanken - När du har skapat ett nytt prov, klicka på knappen "infoga befintlig uppgift". Detta kommer att öppna en lista över alla dina prov.

    Screenshot 2023-08-29 at 13.42.23.png

    Steg 3: Välj provet med dina uppgifter - Hitta det prov som innehåller uppgifterna som du vill återanvända. Du kan söka efter provets namn om det behövs. När du har hittat det, klicka på provet för att visa alla uppgifter som finns i det.

    Steg 4: Välj och importera uppgifter - Hitta de uppgifter du vill importera och välj dem genom att markera kryssrutan på sidan. Du kan också söka efter en fras eller ett ord i frågan om det behövs.

    Screenshot 2023-08-29 at 13.49.52.png

    Och det är allt! När uppgifterna är importerade kan du fritt redigera, ändra och anpassa dem för att matcha det nya provet utan att påverka originalversionerna.

    Några ytterligare tips:

    1. Använd prov som mappar för att lagra och enkelt hitta dina favorituppgifter.
    2. Tillåt dina kollegor att använda dina uppgifter genom att dela provet med dem.
    3. Förhandsgranska uppgifterna i biblioteket innan du lägger till dem genom att klicka på den lilla nedåtpilen.
  • Fick du svar på din fråga?